Utrolig !
Det uforklarlige tilfellet til den Berømte Mona Louisa, den « Store Damen » innen synske evner !

Hun tar for seg en person og beskriver nærmere fortid, nåtid, og fremtid for denne personen, dermed tar livet en veldig god vending ... Uten noen gang å ha møtt han eller henne !

Tilfellet til Mona Louisa, den berømte «Store Damen» innen synske evner, er det mest utrolige av alle. Bare hun har en ekstrasensorisk evne som ''aldri noen har opplevd maken til tidligere''. Helt fra hun var liten kunne hun overraske de rundt seg ved telepatisk å kommunisere med vesener eller ting rundt om i omgivelsene.

Helt siden hennes yngre år har, hun også vært i stand til å beskrive nærmere fortiden, nåtiden og fremtiden for en person som hun møter for første gang. I løpet av livet hennes har hun på denne måten kunnet hjelpe tusenvis av mennesker som har vært desperate etter å løse sine problemer da verken noe eller noen hadde klart å hjelpe dem tildligere. Hun kan også, uten å ta feil, dekryptere de markante begivenhetene til en skjebne samt bringe fram den ekte gode løsningen.

Dette er målet hun jobber mot, uten pusterom, uten å ta hensyn til lørdager eller søndager. Det er slik hun har hjulpet kjente personer, politikere, filmstjerner og forskere med veldig viktige spørsmål angående beslutninger av enorm betydning. Men også, og aller mest, har hun hjulpet folk som hadde store problemer og som hadde behov for at livene deres skulle endre seg.

Hun er overbevist om at en skjebne kan snu fra en dag til en annen. For henne fins det ingen umulige tilfeller å løse. Hun har sett altfor mange situasjoner forandre seg helt fra en dag til en annen. Hun vet at det som regel skal lite til for at alt skal kunne forandre seg i et liv. Når hun kommer i kontakt med noen kan dette bety Penger og Lykke. Det hun har gjort for andre, kommer hun til å gjøre for deg.